Autor: 021.rs/foto: tamburicafest (arhiva)

Novi Sad
22.06.2016.
08:24
Svetski tamburaški festival, deveti po redu otvoren je sinoć defileom tamburaša kroz centar Novog Sada.
  • Ленка

    23.06.2016 01:36
    Волим песму, пјесму и писму
    Мени је жао што се фестивал више не одржава у Дероњама. Овако је постао пука комерцијала и изгубио своју поенту. Централизам, ништа друго. Правда за Дероње!!!!!!!!!!!!!
  • RepublikaVojvodina

    22.06.2016 12:22
    Svaka im cast,raspitaj te se ko je organizator ove cirkusijade i kako i od cega organizuje festival da nekazem zasto.Naime,skup mafijasa koji zloupotrebljava kako nasu tamburasku gospodu tako i budzet grada i pokrajne,i na primitivan i ne tamburaski i vojvodjanski nacin promovisu instrument,muziku i dusu ovog podneblja.Ti koji uzimaju pare od Vojvodine,tretiraju tamburase kao nizu klasu i dovode pevace svog rodnog kraja medju kojima su i osudjivane beogradske gospodje kao specijalne goste festivala nebi smeli biti ni gosti lokala u kojima sviraju tamburasi a kamoli organizatori kvazi svetskog festivala tamburaske muzike.Neka je Bog u pomoci Vojvodini i panonskim tamburasima.
  • Samo kažem

    22.06.2016 12:14
    Izgleda i crna odežda prigodno događanjima u Vojvodini a time i Novome Sadu.
    A narod više nema novca ni za svirce ni za špricer.
    Odnosno, oni koji imaju ne idu na tamburaše.
  • Nervirach

    22.06.2016 10:17
    Nisam bio jer. Svima puna usta lepote, tradicije, bla, bla... a kada se rusi umesto sanira i rekonstruise onda se niko ne pojavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna